Pentru fiecare bijuterie achiziționată online, LuxDiamonds.ro (Desmo Boutique SRL) vă oferă un certificat de calitate și conformitate ce prezintă garanția produselor noastre. Pentru orice defecte identificate ulterior pe suprafața bijuteriei, care pot fi demonstrate prin expertiză, LuxDiamonds.ro oferă o perioadă de garanție de 90 de zile din momentul achiziționării produselor.

Pe fiecare certificat de calitate și conformitate vor fi înscrise datele cu privire la modelul, tipul de aur, gramajul și se bifează karatajul bijuteriei, împreună cu o serie de instrucțiuni pentru păstrarea în condiții optime a produselor achiziționate. După achiziționare, LuxDiamonds.ro vă oferă gratuit o lustruire și curațare a bijuteriilor achiziționate.

Prin intermediul fiecărui certificat de calitate și conformitate, LuxDiamonds.ro își exprimă angajamanetul de a respecta cele mai bune standarde în conceperea bijuteriilor, pentru ca fiecare client să beneficieze de o experiență unică de achiziționare și de servicii post-cumpărare.

Stimate cumpărător,

Societatea noastră garantează produsul ca fiind bijuterie din aur prin marcă proprie și de titlu, sau de ANPC DGMPPPK.

– Nu supuneți bijuteria la șocuri mecanice, lovituri, zgârieturi sau alte activități ce pot deforma bijuteria.
– Evitați contactul cu apa, substanțe corozive sau cosmetice.
– Folosiți corect metoda deschiderii și închiderii produselor ce o necesită.
– Evitați purtarea bijuteriilor în timpul somnului.
– Se recomandă ștergerea periodică a bijuteriei cu o lavetă specială de lustruit.
– DESMO BOUTIQUE SRL își declină responsabilitatea în cazul în care consumatorul nu respectă instrucțiunile menționate și exclude pretențiile precum rambursarea contravalorii, reducerea prețului bijuteriei sau altele.
– Nu răspundem de pierderile minore de gramaj datorate modificării produsului prin tăiere, lipire, pilire, șlefuire. Materialul rezultat din modificările bijuteriilor va fi restituit consumatorului.
– Se refuză garanția în cazul în care asupra produsului s-a intervenit de către o persoană neautorizată sau dacă ornamentele, pietrele prezintă urme de lovire.
– Societatea își asumă răspunderea conform prevederilor ordonanței nr.9/2016 pentru modificarea și completarea LG 449/2003.
Art. 16.    Răspunderea vânzătorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajată dacă lipsa de conformitate apare într-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
Art. 16.1  După expirarea termenului prevăzut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau înlocuirea produselor care nu pot fi folosite în scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse apărute în cadrul duratei medii de utilizare, în condiţiile legii.
Art. 17.    Consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o.
Art. 18.    Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.
 
Reparațiile vor fi efectuate, de către bijutierii societății, într-un termen de maxim 15 zile calendaristice de la data predării bijuteriei către magazinul vânzător însoțit de certificatul de garanție și de bonul fiscal.
 
Durata medie de viață a produsului depinde de modul de utilizate și este de 48 de luni.
 
Am luat la cunoștință clauzele garanției și sunt de acord cu acestea, am verificat bijuteria și este în perfectă stare.
 
Vă mulțumim!
What Our Clients Say
16 reviews