Despre noi

Povestea LuxDiamonds a luat nastere din dorinta a oferi un mix unicitate si simplitate bijuteriilor purtate de Tine.

Am imbinat simplitatea, am adaugat valoare si am pus un strop de stralucire, astfel am luat nastere.

Simplitatea este cuvantul ce ne defineste si in jurul caruia s-a construit idea noastra.

Ne-am dorit sa aducem zambete si stralucire in viata Ta prin bijuteriile creeate de noi, astfel ca fiecare model LuxDiamonds este unic, lucrat si personalizat pentru Tine in atelierul de bijuterii.

Realizarea bijuteriilor noastre implica tehnici avansate, cu participarea si implicarea bijutierilor experimentati pentru a putea trece prin toate etapele specifice ciclului de realizare, pana la momentul la care se obtine o forma finala perfecta, de o frumusete unica.

Toate bijuteriile noastre sunt realizate si lucrate pe comanda, oferindu-se, astfel, unicitate bijuteriei. Ea necesita zeci sau sute de ore de munca, cu implicarea totala a unei echipe complexe pentru care se cer abilitati speciale si folosirea unui echipament complex.

Va punem la dispozitie consiliere de cea mai inalta calitate in alegerea bijuteriei si a pietrei potrivite, in functie de preferintele dvs si de eveniment .

Magazinul LuxDiamonds.ro este administrat de catre societatea SC Desmo Boutique SRL cu sediul in Clinceni, Judetul Ilfov, inregistrata la registrul comertului cu numarul 40745170

GET IN TOUCH

Telephone: 703.172.3412
Email: [email protected]

VISIT US

803 Jasmin Tunnel Suite
3021 ZM Rotterdam
Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Închide
Home
0 Wishlist

Coșul meu 0

Închide

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

What Our Clients Say
16 reviews