Livrare, schimb & retur

LIVRARE

Produsele comandate pe siteul luxdiamonds.ro se livreaza exclusiv in Romania prin curierat rapid Fan Curier la adresa clientului, doar dupa ce au fost confirmate telefonic. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 27 zile lucratoare, (25 zile de manufacturare + 2 zile livrarea la dvs), la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, clientul va fi anuntat telefonic. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi confirmate telefonic si procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Costul livrarii este de 15 lei, indiferent de localitatea din Romania.

POLITICA DE RETUR

Termenul de retur este de 14 zile. Nu se pot returna produsele din categoriile verighete, inele de logodna si produsele personalizate.
Pentru detalii despre procedura de returnare a produselor va rugam sa ne contactati telefonic la 0743 903 139 sau prin email la adresa [email protected].

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre DESMO BOUTIQUE SRL.

Retragerea din relatia contractuala poate fi obtinuta si prin completarea formularului de mai jos si trimiterea acestuia la adresa de email anterior mentionata.

Descarca formularul

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Închide
Acas─â
0 Favorite

Coșul meu 0

Închide

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

What Our Clients Say
16 reviews