Termeni & Condi╚Ťii

[vc_row][vc_column][porto_ultimate_heading main_heading=”Termeni & Condi╚Ťii”][/porto_ultimate_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Garantia produselor LuxDiamonds si Cardul de Garantie

LuxDiamonds ofera garantie de 90 de zile pentru bijuteriile comercializate. Garantia nu acopera diverse incidente si accidente survenite din vina clientului, cum ar fi socurile mecanice, expunerea la foc, purtarea neingrijita a bijuteriei, pierderea, desprinderea si/sau spargerea pietrelor, etc. De asemeni, LuxDiamonds va remedia eventualele vicii de fabricatie ascunse fara costuri suplimentare, intr-un termen rezonabil, cu conditia ca verificarea bijuteriei LuxDiamonds primite sa aiba loc in termen de 10 zile de la receptia produsului.

Certificatul de Garantie contine informatii despre achizitia realizata, privind data, codul si detaliile despre titlul si caratajul metalului pretios sau tipul pietrelor. Recomandam clientilor sa verifice daca la momentul achizitiei au intrat si in posesia Certificatului de Garantie completat si semnat de catre un reprezentant LuxDiamonds.

Toate produsele vin insotite de un Certificat ANPC si un Certificat de Garantie. In cazul modelelor cu pietre cu diametrul mai mare de 3mm, acestea vin insotite si de un Certificat de Autenticitate al pietrei/pietrelor.

Intretinerea bijuteriilor LuxDiamonds

Recomandam clientilor sa pastreze Certificatul de Garantie LuxDiamonds chiar si dupa expirarea perioadei de garantie. Cu acest certificat vor putea trimite oricand bijuteria catre atelierul LuxDiamonds pentru a beneficia gratuit de o curatare profesionala sau de redarea stralucirii initiale a bijuteriei. In acest caz, rugam clientul sa ne contacteze in prealabil.

Returnarea bijuteriilor achizitionate

Returnarea bijuteriilor achizitionate se poate face in maxim 14 zile calendaristice de la data achizitiei acestora, iar retunarea banilor se va face in maximum o saptamana. Se accepta returul cu conditia ca atat bijuteria, cat si packing-ul sa fie nealterate. In cazul unui retur, cumparatorul va acoperi costul transportului.

Exceptie de la cele de mai sus o fac bijuteriile personalizate (in conformitate cu legislatia in vigoare). Acestea nu pot fi returnate intrucat sunt create si produse la comanda.

Solicitarile de modificare a bijuteriei

Pentru a determina daca putem raspunde pozitiv solicitarii, recomandam clientului sa ne contacteze. Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri, asa ca vom analiza specificul bijuteriei si al solicitarii. Tehnologia de care dispunem ne permite sa realizam anumite modificari, insa exista si limitari. De exemplu, unele modele de inele permit modificari ale marimii cu 1-2 numere, altele nu permit acest lucru. Astfel, in acest exemplu, identificarea corecta a marimii ne ajuta sa eliminam neplacerile.

Marcile de autenticitate stantate pe bijuteriile LuxDiamonds

Bijuteriile originale LuxDiamonds vor fi marcate cu titlul metalului pretios ÔÇô 585 pentru aurul de 14k si 750 pentru aurul de 18k si cu marca de autenticitate ANPC. Greutatea pietrelor pretioase in Ct, se va regasi pe Cardul de Garantie.

Pretul afisat

Pretul de pe site este in lei si include TVA, transport gratuit prin FAN Courier*, asigurare gratuita a coletului pe perioada transportului si packing gratuit format din cutie si logo paper bag (vezi poza site).

*Transportul si asigurarea nu sunt gratuite in anumite localitati pentru care FAN Courier efectueaza km suplimentari. Recomandam clientilor sa verifice AICI lista acestor localitati.

Cum comand

Comenzile pot fi facute: on-line prin interfata disponibila pe site-ul luxdiamonds.ro sau telefonic, la numarul 0743 903 139.

Pasii pentru comanda online sunt urmatorii:

Creare cont utilizator;
Logare in contul personal;
Adaugare produs in cosul personal de cumparaturi (atentie la selectarea materialului si a marimii potrivite inainte de adaugarea produsului in cos);
Completarea detaliilor de facturare si livrare;
Efectuarea comenzii prin click pe butonul ÔÇťComandaÔÇŁ.

Cum platesc

Plata bijuteriilor LuxDiamonds se poate realiza prin mai multe modalitati:

Plata online cu cardul. Tranzactiile online cu cardul vor fi procesate prin intermediul NETOPIA mobilPay.
Plata ramburs. Se achita cash, in momentul receptiei produsului prin FAN Courier.
Plata prin transfer bancar in contul LuxDiamonds.

Achitarea unui avans

LuxDiamonds isi rezerva dreptul de a solicita achitarea unui avans in cuantum de 30% (din valoarea comenzii) pentru onorarea comenzilor ce depasesc suma de 1000 lei.

Transport

Transportul este gratuit, iar rambursul achitat la livrare nu va fi taxat, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire. Daca localitatea de domiciliu a cumparatorului nu se afla pe lista mai sus mentionata, clientul este rugat sa contacteze echipa LuxDiamonds pentru a putea identifica impreuna solutia cea mai buna de livrare.

In cazul in care sunt constatate neconformitati la receptia bijuteriei, clientul este rugat sa contacteze echipa LuxDiamonds in cel mai scurt timp.

Bijuteriile LuxDiamonds vin ambalate intr-o cutie metalica premium, pentru asigurarea protectiei bijuteriei.

Personalizare, Unicitate

Clientul este incurajat sa comunice cu echipa LuxDiamonds pentru a afla mai multe despre serviciul de personalizare a bijuteriilor. Acest serviciu poate presupune o gravura, un semn discret, vizibil doar celui care poarta bijuteria sau un intreg proiect imaginat de client.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll To Top
  • Menu
  • Categories
Închide
Acas─â
0 Favorite

Coșul meu 0

Închide

Shopping cart is empty!

Continue Shopping

What Our Clients Say
16 reviews